یک پژوهشگر نانو: نوآوری در نانو نقطه همگرایی علوم در آینده است

یک پژوهشگر نانوالکترونیک گفت: نوآوری در نانو نقطه همگرایی علوم مختلف در آینده است و دراین میان یکی از پرکارترین شاخه‌ها نانوالکترونیک خواهد بود.

دکتر "یاسر عبدی" روز پنجشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی نانو الکترونیک دانشگاه‌آزاداسلامی قزوین درجمع خبرنگاران افزود: نانو تکنولوژی رشته جدیدی است که در دنیا درباره آن تحقیق می‌کنند و دستاوردهای آن انقلابی را در رشته‌های الکترونیک، مکانیک و بیولوژی ایجاد کرده است.

وی اظهارداشت: افزایش ظرفیت ذخیره‌داده‌ها، افزایش سرعت انتقال آن و کوچک کردن وسایل الکترونیکی بخصوص ترانزیستورها در دنیای کنونی اهمیت بسزایی دارد.

این پژوهشگر خاطرنشان ساخت:نانوتکنولوژی در ‪ ۱۰‬تا ‪ ۱۵‬سال گذشته در کشور ما شروع شده و هم‌اکنون از نظر علمی در جایگاه مناسبی قرار دارد.

عبدی ادامه‌داد: بلافاصله با مطرح شدن نانو تکنولوژی در دنیا ایران هم از پا ننشست و مقالات ایرانی از نظر تعدد و کیفیت در جایگاه خوبی قرارگرفته و امروز ما به این قابلیت رسیده‌ایم که حرفهای مناسبی بزنیم.

وی اضافه‌کرد: در زمینه‌های مختلف ازجمله فناوری نانو پیوند میان رشته‌های مختلف علوم امری انکارناپذیر است و ازنتایج این همکاری طراحی نانو محاسبه گرهاست.

استاد دانشگاه تهران یادآورشد: هم‌اکنون نانوتکنولوژی بیشتردرساخت قطعات الکترونیکی و نانو مواد استفاده‌می‌شود و کشورهای پیشرفته باهمدیگر دررقابت هستند تا از تکنولوژی باکیفیت مطلوبی استفاده کنند.

عبدی گفت: نانو تکنولوژی شامل نانو مواد و الکترونیک است که دانشگاههای مختلف درحال تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد ودکتری هستند که این رشته موضوع قابل توجهی در بخش پتروشیمی پژوهشکده صنعت نفت است.

این پژوهشگر نانو الکترونیک تصریح کرد: برای دراختیار گرفتن بازارجهانی تکنولوژی نانومتری گام‌های مثبتی در ایران اسلامی برداشته شده‌است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد