مشاور رییس‌جمهور: برای دولت، امنیت مردم از امنیت شغلی یک مدیر مه

مشاور رییس‌جمهور در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر این که دوران مدیریت‌های چپ و راست سپری شده است، گفت: در دولت نهم همه کسانی که ملاک‌های لازم را برای مدیریت دارا باشند، امکان استفاده از توان و تجربه آنها وجود دارد، همچنانکه برای دولت نهم، امنیت مردم مهمتر از امنیت یک مدیر است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، دکتر علی ذبیحی در جمع گروهی از دانشجویان با تشریح برنامه‌ها و سیاست‌های دولت نهم در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد: دولت تثبیت مدیریت را در صورتی که منافع مردم نادیده گرفته شود، تهدید و خیانت به آنها می‌داند. برای دولت، امنیت مردم از امنیت شغلی یک مدیر مهم‌تر است.

وی افزود: اگر در دولت‌های ‌٢٠ سال گذشته فرصت مدیریت فقط در اختیار تعدادی خاص بود و به ظرفیت‌های فراوان کشور اجازه تجربه‌آموزی داده نمی‌شد، دلیلی ندارد که راه بسته و غلط گذشته همچنان ادامه یابد.

مشاور رییس‌جمهور در مدیریت منابع انسانی طرح شبهه‌هایی همچون اینکه «دولت فاقد تئوری اقتصادی است» فرافکنی و غیرکارشناسانه قلمداد کرد و اظهار داشت: مگر می‌شود دولتی را که موظف به اجرای برنامه پنج ساله و برنامه‌های سالانه مصوب مجلس است، بدون برنامه و تئوری اقتصادی دانست.

وی یادآور شد: اگر کسی ادعا کند که دولت برنامه‌های مصوب را اجرا نکرده است، حتماً قابل پیگیری است ولی اگر به عقیده برخی‌ دولت با اجرای برنامه‌ها موجب تورم گشته، در این‌باره باید از تهیه‌کنندگان برنامه‌ها ایراد گرفت و نه از دولت؛ بنابراین کسانی که بیشترین نقش را در افزایش تورم داشته‌اند، نمی‌توانند با پاک کردن صورت مساله خود را تبرئه نمایند.

ذبیحی در بخش دیگری از سخنانش به توجه دولت به مردم و تلاش برای اختصاص مبلغی از درآمدهای نفتی در قالب ارائه کالاهایی به مردم برای جبران بخشی از گرانی که در اثر افزایش قیمت نفت به وجود آمده ، اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به توافقات اولیه رئیس‌جمهور با مسوولان مجلس هفتم در آبان ‌٨٦ جهت تصویب لایحه برداشت ‌٢ / ‌١ میلیارد دلاری از صندوق ذخیره ارزی برای واردات کالاهای اساسی، متاسفانه کسانی که امروز صحبت از افزایش قیمت نفت و بدتر شدن وضع مردم می‌کنند، در آن موقع توجهی به لایحه دولت نکردند و تصویب این لایحه را از لحاظ سیاسی به نفع دولت تلقی کردند و حاضر شدند دولت و مردم را در سختی تنها گذارند.

وی همچنین با اشاره به نتایج مطلوبی که بر اثر اجرای طرح‌های زودبازده در بخش اشتغالزایی در دولت نهم حاصل شده است، یادآور شد: آمارهای جدید نشان می‌دهد تا کنون حداقل بیش از یک میلیون شغل ایجاد شده که عمده آن در استانها و شهرهای کوچک به ویژه در استان‌های محروم است که در گذشته بیشترین آمار مهاجرت به مرکز را به خود اختصاص داده بودند.

مشاور رییس‌جمهور اضافه کرد: عده‌ای به جای خوشحالی از اجرای چنین طرح‌هایی که موجب اشتغالزایی گسترده و توقف مهاجرت و در برخی مناطق موجب معکوس شدن روند مهاجرت شده است، چنین عنوان می‌کنند که با تزریق‌های غیرطبیعی پول، نمی‌توان اشتغال ایجاد کرد. تعجب من در این است که چرا این افراد در زمان دولت پیشین که پول کلانی از بیت‌المال و بدون هدف برای ایجاد شغل در قالب وام اشتغالزایی به هدر رفت و شغلی هم ایجاد نشد، اعتراضی نمی‌کردند.

ذبیحی در پایان با بیان اینکه سیاست خارجی دولت نهم به شهادت دوست و دشمن در بعد از انقلاب بی نظیر بوده است، تصریح کرد: با این وجود عده‌ای خرده می‌گیرند و سعی دارند سیاست خارجی کشور را ضعیف ارزیابی کنند و با چنین القائاتی می‌خواهند ضعف سیاست خارجی خود را مخفی کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد